Smashcake

Hoera!!!! Wordt jullie kindje bijna 1 jaar, dan wil je dit natuurlijk uitgebreid vieren. En wel met een smashcake fotoshoot natuurlijk, weet je wel zo'n fotoshoot waarbij jullie zoon of dochter helemaal los mag gaan op een grote cupcaketaart en zichzelf helemaal onder kliedert. Uiteraard met te schattige kleertjes aan of juist alleen in een broekje en helemaal opgedoft met te lieve accessoires. In gedachten heb je vast al heel veel ideeën alleen is nu de vraag hoe kan ik dit uitvoeren.

Misschien dat je al wel een fotograaf op het oog hebt om de shoot bij te doen, of kies je er voor dit in huiselijke sfeer zelf vast te leggen. Het enige wat je zelf nog moet regelen is een taart of terwijl de smashcake, en daar help ik je graag bij.
Sweet cups & cakes maakt voor jullie graag de smashcake naar wens, elk thema is mogelijk. Ook de kleur samenstelling van de smashcake en de decoratie erop pas ik naar jullie wens aan, zo wordt alles op de foto een mooi geheel.
Super leuk is het om dit al in de voorgaande weken voor de 1ste verjaardag te doen, zo kun je op tijd de klieder foto's als uitnodiging versturen naar iedereen uit de familie en vriendenkring.

Smashen voor 2 jarigen:

Vind je de fotoshoot voor de 1ste verjaardag nog wat te vroeg, dan kun je er ook voor kiezen dit pas te doen op de 2de verjaardag. Vaak hebben de kindjes dan al iets meer door wat de bedoeling is, het smashen van de taart. Ook weten ze dan al een beetje wat vies worden is en beleven ze er daarom nog meer plezier aan.

Smashcake voor volwassenen:

Maar dat de smashcake shoot niet alleen gewillig is voor kleintjes, is de afgelopen jaren wel bewezen. Steeds vaker worden mijlpalen gevierd met een smashcake fotoshoot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het 30 of 40 jaar worden.
Super leuk is het toch dat je op je 30/40ste helemaal los mag gaan op een taart, jezelf er ongegeneerd onder kan kliederen en vast leggen op de foto hoeveel lol je er aan beleefd. Uiteraard in je mooiste, ordinairste of meest chique kleren en natuurlijk met veel flessen alcohol. Ook leuk is het om dit samen met bijvoorbeeld je beste vriendin te doen of juist een heel vriendengroepje. Zo heb je gelijk leuke foto´s van jullie samen.

Ben je geïnteresseerd geworden in een smashcake of wil je juist meer weten over de mogelijkheden. Vul dan het contact formulier in, dan help ik jullie graag verder.

De kosten van een smashcake zijn € 27.50 euro per smashcake.
Voor tweelingen geldt een korting, dan zijn de kosten € 25.00 euro per smashcake.