Wie ben ik?

Leuk dat je op mijn website kijkt, om je een beetje een beeld te geven wie ik ben zal ik mij hieronder even voorstellen.
Mijn naam is Cynthia Erenstein, 34 jaartjes oud, getrouwd met mijn jeugdliefde Armand, en mamma van een mooie dochter (6) en een stoere zoon (3).
Naast het bakken van taarten heb ik mijn baan als Cli├źntbegeleider niveau 4 in de gehandicaptenzorg.

Misschien dat je nu denkt hoe kom je van de gehandicaptenzorg naar het bakken van taarten, dat zal ik je kort uitleggen.
Uit mijn baan haal ik heel veel voldoening, voornamelijk uit de kleine dingen. (ik werk met visueel beperkte oudere bewoners met een heel laag niveau (1- 2,5 jaar)
Denk hierbij aan voldoening halen uit mimiek, interactie met de bewoner, contactopbouw door de jaren heen en natuurlijk het samenwerken met mijn collega┬┤s.

Maar toch miste ik iets om te doen, ik ben van mijzelf creatief, spontaan, vrolijk en graag in contact met andere mensen.
En juist om hier mijn ei in kwijt te kunnen, ben ik gaan bakken. In het prille begin waren dit alleen nog maar cupcakes, maar langzaamaan werden dit ook taarten.
Des te moeilijker de opdracht, des te meer ik de uitdaging zie.

Door te bakken, met klanten te communiceren over hun wensen, en dit tot een mooi resultaat te brengen om zo deel te zijn van een feestje geeft mij erg veel voldoening.
Want zeg nu zelf wie wordt er niet blij van een mooie taart, cupcake of bruidstaart die helemaal voldoet aan de wens.