Taarten

Geen feestje zonder gebak!

Taartstop van 1 Mei t/m 1 September 2024 i.v.m. een bomvol trouwseizoen. Hieperdepiep Hoera!!!! Er valt wat te vieren. Dan ben je bij Sweet cups & cakes aan het goede adres.

Ik maak voor jullie graag wat lekkers om de viering nog feestelijker te maken. Maar heb je al een idee wat je graag zou willen? Nu heb je natuurlijk diverse mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan verjaardagstaarten, stapeltaarten, bruidstaart of taart met foto opdruk enz.
Maar er is nog veel meer mogelijk, wat dacht je van een babyshower, kraamfeest, gender reveal party, smashcakeshoot of sweettable. Ook hierbij help ik graag om het feest tot een succes te laten worden.

Ik ben veelzijdig in het maken van allerlei lekkers, denk hierbij niet alleen aan taart maar ook aan koekjes, cupcakes, macarons, lepelgebakjes.

Zo ben je in een bestelling gelijk klaar en komt alles bij een bakster vandaan, wel zo handig toch!

Klaar voor het feestje?

Wil jij een taart laten maken door Sweet cups & cakes? Reserveer dan op tijd de datum. Vol is helaas vol. Taartstop van 1 Mei - 1 September 2024 i.v.m het trouwseizoen.

Geef gerust jullie wensen door, dan maken we er samen een feestje van.

Mocht je bepaalde allergenen hebben, geef dit gerust door. Dan houdt ik daar rekenschap mee en maak ik daarvoor speciaal iets op maat.

Follow us on